SNS: Zadovoljni smo postignutim rezultatima

Srpska napredna Stranka ostvarila je ubedljivu pobedu u Boru na juče održanim parlamentarnim izborima.

SNS je u Boru dobio 12.786 (59,96%) glasova.

Poverenik Gradskog odbora SNS-a u Boru Blagoje Spaskovki ocenio je da su se Borani svojim glasovima zahvalili Aleksandru Vučiću za sve što je dobro učinio za Bor.

„Na ovim izborima smo u Boru ostvarili fantastično dobre rezulate. Pri izlasnosti od oko 51  procenat, mi smo skoro 60 procenata doneli Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci. Uspeli smo da vratimo deo onoga što su Aleksandar Vučić i SNS dali Boru – kontinuitet u radu rudarstva i metalurgije je održan, radnici primaju redovno lične dohotke, grade se putevi, klinike, otvaraju škole i vrtići, narod živi danas bolje, a nezaposlenost je pala ispod devet procenata. Čestitamo predsedniku Vučiću i celoj stranci ubedljivu pobedu“, kazao je Spaskovski.

Gradonačelnik Bora i funkcioner SNS-a Aleksandar Milikić je zahvalio se Boranima na velikom broju glasova kojim su podržali politiku aktuelnog državnog vrha.

„Građani Bora su u velikom broju prepoznali i podržali politiku koju spovodi Aleksandar Vučić što nama na lokalu daje legimitet da nastavimo da radimo na isti način za dobrobit grada i naših sugrađana. Grad Bor će se po ugledu na kontinuiranu, odgovornu i direktnu politiku razvoja predsednika Vučića na isti način razvijati u svim oblastima“, izjavio je Milikić.