Socijalisti skupljali potpise podrške izbornoj listi, kandidat za poslanika Nataša Jovanović

Članovi i simpatizeri Socijalističke partije Srbije u Boru danas su kod javnog beležnika potpisivali podršku listi ove stranke za učešće na predstojećin parlamentarnim izborima zakazanim za 26. april.

Lista nosi naziv „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma“ i ima 250 kandidata za narodne poslanike.

Glavni odbor SPS-a usvojio je predlog Gradskog odbora u Boru i za poslanicu je kandidovao Natašu Jovanović, diplomiranog menadžera i mastera ekonomista, inače vršilaca dužnosti direktora Javnog preduzeća „Bogovina“

„Ona je osoba koja na svaki način zaslužuje da predstavlja socijaliste Bora i grad Bor u budućem republičkom parlamentu jer Bor i socijalisti Bora to zaslužuju“, rekao je Dragan Žikić, predsednik Gradskog odbora SPS u Boru.

Socijalisti su danas prikupljali potpise podrške za svoju listu. Interesovanje je bilo i iznad očekivanja.

„Mi smo jedina leva opcija na političkoj sceni Srbije i ja pozivam građane da na izbore 26. aprila izađu u što većem broju, da nam ukažu poverenje kako bismo u njihovom i u interesu države sprovodili i sproveli svoj program koji se oslanja na socijalnu pravdu, da nam se vrati ono što smo nekada imali, besplatno lečenje, besplatno školovanje, da naši mladi sugrađani ne moraj uda izdvajaju iz svojih i onako tankih budžeta ogromna sredstva za finansiranje svog školovanja, da ulažu na taj način u svoju budućnost“, dodao je Žikić.