Sokobanja: Maloletnik izbo dva mladića nakon sukoba u noćnom klubu

U incidentu koji se noćas oko 3 sata dogodio u Sokobanji maloletni P.P. (16) izbo je nožem Gorana M. (19) i Miloša V. (19). Prema pisanju „Blica“ grupa mladića se posvađala u diskoteci „Uno“ najverovatnije zbog devojke. 

hronika-policijski-auto-bor030

Očevidac Miljan Živanović (19), opisao je za „Blic“ ovaj događaj.

U diskoteci su se posvađala dvojica mladića oko devojke. Miloša je jedan dečko napao, a P. P. je uleteo nožem između njih kako bi se dokazao.

Moj drug Goran je samo hteo da razdvoji ovu dvojicu i smiri sutuaciju, ali ga je P. P. ubo nožem u stomak i u leđa, tačnije u predeo bubrega – priča Živanović.

Načelnik policijske stanice Bojan Milivojević rekao je da se incident dogodio posle kraćeg verbalnog sukoba i da su i napadač i jedan od izbodenih trenutno u Kliničko-bolničkom centru Niš, dok je drugi napadnuti smešten u Medicinskom centru u Aleksincu.

Teže povređen Goran M. je hitno transportovan u niški Klinički centar, dok je Miloš V. sa manjim telesnim povredama zbrinut na Hiruškom odeljenju aleksinačke bolnice.

Goran je sada dobro i oporavlja se, ali je jutros imao dugu operaciju – kaže za „Blic“ njegov drug Miljan.

Ako napadač ne bude zadržan u bolnici zbog daljeg lečenja, biće lišen slobode, rekao je načelnik policije u Sokobanji Milivojević.

Novinari su nazvanično saznali da je otac maloletnog napadača P.P. policijac.

(Blic / Tanjug / Bor030)