Spaskovski: Za bolji životni standard u 2014. godini

2
72

Generalni direktor Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor Blagoje Spaskovski čestitao svim radnicima kombinta bakra, građanima Opštine Bor i Timočke krajine novu godinu i poželio dobro zdravlje i napredak u životnom standardu.

blagoje-spaskovski-2013-2

Spaskovski je istakao da je protekle 2013. godine RTB dobro poslovao i ostvario dobit od 11 miliona dolara. Veliki deo proizvedenih dobara je prodat u inostranstvo što ovu komapaju svrstava među najveće domaće izvoznike. Plate u kombinatu su redovne i u proseku su više od republičkog proseka.

U novoj godini se očekuje izlazak iz procesa restrukturiranja i završetak projekta rekonstrukcije topionice bakra i izgradnje fabrike sumporne kiseline koji će nad Borom doneti čistije i zravije nebo.

Čestitajući ulazak u 2014. godine, Spaskovski je poželio dobro zdravlje i bolji stadard svim građanima Bora i Timočke krajine.

Svim radnicima RTB-a Bor, građanima borske opštine, Timočke Krajine i Srbije, želim srećnu Novu 2014. godinu, napredak u standardu, a pre svega dobro zdravlje.” – naglasio je čestitajući novogodišnje i Božićne praznike Blagoje Spaskovski.2 KOMENTARA

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime