Spektakularan nastup Aca Pejovića u Boru: Amfiteatar bio premalen za oduševljenu publiku [FOTO]

Jedan od najpopularnijih pop-folk pevača današnjice, Aco Pejović, održao je koncert za pamćenje pred prepunim amfiteatrom Doma kulture u Boru. U okviru manifestacije „Maturski ples„, oko deset hiljada ljudi se okupilo da uživa u spektakularnom nastupu ovog izuzetnog muzičkog talenta.

Atmosfera je bila neprevaziđena dok je Aco Pejović izvodio svoje najveće hitove, a publika je pevala uglas s njim tokom više od dva sata koncerta. Od prvih taktova muzike, amfiteatar je bio ispunjen energijom, veseljem i pozitivnom atmosferom koja je zarazila sve prisutne.

Borski maturanti, koji su se okupili na manifestaciji „Maturski ples“, dobili su priliku da uživaju u koncertu jednog od svojih omiljenih pevača. Njegove emotivne balade i zarazni ritmovi naterali su mlade da se prepuste muzici i uživaju u svakom trenutku.

Ovaj koncert je bio prava poslastica za sve ljubitelje muzike u Boru i okolini. Aco Pejović je pokazao zašto je jedan od najtraženijih izvođača, svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima i harizmom kojom je osvojio publiku. Njegove pesme su dodatno doprinele već snažnoj atmosferi koja je vladala tokom celog događaja.

Borski koncert Aca Pejovića će ostati kao jedan od najupečatljivijih događaja u gradu, a mnogobrojna publika je uživala u vrhunskom izvođenju.

„Dragi maturanti, ovo je za vas.

Hrabro i pametno koračajte u nove pobede kroz dalje školske dane.

Volite svoje najbliže, svoje prijatelje, svoju zemlju. A grad će uvek biti tu da vas bodri, voli i čeka da se vratite gde god bili.

Jer ovo je vaš grad, a vi ste njegova budućnost“, poručio je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Koncert je organizovao Centar za kulturu pod pokroviteljstvom Grada Bora.