Sportski centar pobednik borskog dela turnira “Igrajmo za šesnaest”

0
82

Ekipa Sportskog centra pobednik je borskog dela tradicionalnog memorijalnog turnira u malom fudbalu “Igrajmo za šesnaest”. U finalnoj utakmici odigranoj u petak Sportski centar pobedio je ekipu Rudarsko-topioničarskog basena Bor 2:0 (1:0).

igrajmo-za-16-2015-finalisti

Turnir “Igrajmo za 16” organizuje se u znak sećanja na šesnaestoro radnika Radio-televizije Srbije koji su poginuli tokom bombardovanja zgrade RTS-a.

Bor je treći put bio domaćim jedne od kvalifikacionih grupa, a pobednik iz “grada bakra” dobio je pravo igranja na finalnom turniru u Beogradu.

igrajmo-za-16-2015-finale

U borskom delu turnira najbolja je bila ekipa Sportskog centra koja je u finalu savladala tim RTB-a 2:0. Oba gola u finalnoj utakmici postigao je Marko Terzić koji je proglašen za najboljeg igrača turnira.

Meču za trofej prethodile su dve vrlo neizvesne polifinalne utakmice između Sportskog centra i Policijske uprave Bor, odnosno RTS-ovih dopisnika i RTB-a. Najbolji timovi su do međusobnog duela morali da se izbore boljim izvođenjem penala, na zadovoljotsvo nekoliko stotina gledalaca.

igrajmo-za-16-2015-pobednici

Sportski centar Bor: Srđan Anđelković , Dejan Mašić, Marko Cokić, Davor Čaurević, Nino Stojanovski, Dalibor Stanojević (kapiten), Miloš Stanojević, Nikola Krstić, Marko Terzić.
RTB Bor: Nikola Trailović (kapiten), Ivan Ivanov, Aleksandar Maletić, Milan Bulatović, Ivan Stanković, Ivan Vladić, Darko Stojanović, Dalibor Mirković, Nikola Ducić.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime