SPS – JS: Da Bor ponovo bude grad

1
50

Koalicija SPS-JS održala je zajednicku konf. za novinare na kojoj je prisustvovao i član Glavnog odbora SPS Nikola Šainović.

sps-kzn-21042016

Dragan Žikić kandidat za poslanika je izjavio da će se zalagati da se Boru vrati status grada, da će se kao socijalista zalagati za razvoj RTB Bor, da će se realizovati projekti koji su stopirani, za razvoj turističkih potencijala, poljoprivrede.

Dragan Štrbac rekao je da če se ispred JS-a zalagati za mnogo bolju populacionu politiku što je i u njihovom programu JS , da se dovedu u Bor investitori i zazivi industrijska zona.

“Ovo je dobra prilika da podržite SPS i da zajedno vratimo u ovaj grad atmosferu međusobnog poštovanja, razumevanja i mobilizacije oko zajedničkih problema. Mi smo to radili u mnogo teža vremena od današnjih i samo je potrebno da se ohrabrimo i kažemo “da to je moguće”. Bor je sredina koja ima ogroman potencijal i treba da ga ponovo oslobodimo. On je izgradio ne samo grad, ne samo region nego državu a onda može i sebe da razvija”, izjavio Nikola Šainović.

Svi su izlaganje završili porukom da svi zajedno moramo i možemo da idemo hrabro do pobede jer SPS -JS SLUŽI NARODU!

1 KOMENTAR

  1. SPS je resio da podrzi inicijativu koja je nastala na OVOM portalu Bor030…. o cemu govore brojni napisi koje su Borani citali poslednjih par godina… a ima ih nekoliko desetina…..Istina ,citali su ih Boranii bez sopstvenih komentara …..sto najbolje objasnjava borski ambijent…. U njima pise i zasto borski SNS nije podrzao i ne podrzava inicijativu da Bor postane Grad Bor. Koga interesuje uvek moze da procita ponovo….jer vec napisano nema potrebe pisati ponovo. Sada citamo izjave i izvinjenja premijera Vucica gradjanima koje su uzrokovane ,,aktivnostima ISTIH TIH BLOKATORA,

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here