SPS: Nismo klonuli duhom! Idemo dalje!

Gradska organizacija Socijalističke partije Srbije zahvalio se biračima koji su u nedelju na parlamentarnim izborima u Boru podržali listu broj 2, Ivica Dačić- SPS – Dragan Marković Palma – JS.

Socijalistička partija Srbije, istakao je Dragan Žikić, predsednik Gradske organizacije SPS-a u Boru, odolevala je i u proteklom periodu raznim iskušenjima, te je postignuti izborni rezultat i realnost trenutne političke scene.

“Rukovodstvu SNS čestitam na istorijsko postignutom rezultatu. U gradu Boru smo osvojili 12 procenata što predstavlja realnu sliku političke scene ovoga trenutka. Očekivali smo za par procenata bolji rezultat, ali i sa ovim rezultatom nismo nezadovoljni ako se uzme u obzir da smo u izbornu trku ušli širokog srca i dobrom voljom, prezentujući rezultate SPS u periodu od 2016. do 2020.godine. Ovi izbori su pokazali da su se izdefinisale dve političke opcije, SNS i mala koalicija SPS – JS koje su ušle u parlament i veliki broj drugih stranaka bez pređenog cenzusa, koje će definitivno nestati sa političke scene. Nismo klonuli duhom. Idemo dalje”, poručio je Dragan Žikić.

Socijalisti su, istakla je Nataša Jovanović, kandidatkinja za poslanika Socijalističke partije Srbije iz Bora, pokazali da imaju stabilno biračko telo i da se na njih i dalje može računati kao na značajnog činioca u političkom životu Srbije.

“Beskrajno hvala svim građanima Bora i meštanima okolnih sela koji su svoj glas kao znak ogromnog poverenja dali listi “Ivica Dačić – SPS – Dragan Marković Palma – JS”. Veoma je važno za Srbiju da je zadržala političku stabilnost kada je reč o našim nacionalnim interesima. U poređenju sa proteklim izborima dobili smo dva mandata više što je i te kako razlog za slavlje. Pokazali smo da imamo stabilno biračko telo i zato svih ovih godina stojimo postojano”, dodala je Nataša Jovanović.