SPS postao deo opštinske vlasti u Boru

1
111

Tri godine nakon u lokalnih izbora u Boru, Socijalistička partija Srbije (SPS) postala je danas zvanično deo vlasti.

Foto arhiva

 

Srpska napredna stranka (SNS) je na lokalnim izborima u Boru 2014. godine osvojila apsolutnu većinu odborničkih mandata pa nije bilo potrebe za formiranjem koalicije.

Odbornici socijalista u aktuelnom sazivu, iako nisu bili deo vlasti, uglavnom su podržavali predloge koji su dolazili od strane vladajuće većine uz sporadične konstruktivne kritike.

Predstavnici ove dve stranke sastali su nedavno kako bi dogovorili zajednički nastup i podršku Aleksandru Vučiću na predsedničkim izborima.

Kruna dogovora između naprednjaka i socijalista je ulazak Dobrice Đurića, Slobodana Kneževića i Danijela Aleksića u Opštinsko veće ispred SPS-a.

Njih troje su zamenili Maju Bakoč, dr Sinišu Srbulovića i Aleksandra Orlovića, kadrove SNS-a.

Očekuje se da će u sklopu koaliciona dogovora na mesto pomoćnika predsednika Opštine Bor biti imenovan Saša Mladenović.

Iako su vlast ušli u poslednjoj godini mandata socijaliti veruju da svojim znanjem i iskustvom mogu da doprinesu boljitku života u borskoj opštini.

1 KOMENTAR

  1. I sada su u prilici da podrze svoje koalicione partnere iz SNSu naporu da BOR DOBIJE STATUS GRADA..JER JE JEDINI GRAD U SRBIJI KOJI NEMA TAJ STATUS…jer njihova bivsa perjanica…a sada clan SNS.cuveni.Ronaldo Borinjo..vec godinama blokira i opstinare i borske naprednjake..i kao sve prethodne stranke na vlasti ciji je bio clan…da taj proces pocmu i zavrse za tri nedelje..kao sto su to uradili SVI DRUGI GRADOVI U SRBIJI..I to znaju svi Borani…Kao sto znaju da se sada sprema da taj,,problem,,resi .. pa da potom..kao Veliki Boranin .postane Gradonacelnik Bora…A ta jajarsko- sibicarska konstrukcija napisana je na ovom portalu ..bar 50 puta u poslednjih par godina..Sto se proverava za 5-10 sekundi prelistavanjem ovog portala….Principijelni ljudi iz SNS koji pruzaju otpor Velikom Borskom Veziru Ronaldu..plus SPS…plus principijelna podrska odbornika opstinske skupstine iz opozicije..i Bor je Grad Bor…za msec dana…Znaci potrebni su samo pravi ljudi..Sve ostalo je prosta procedura,koju ce nacelnica uprave gdja Ljubinka Jlic i borska uprava.. da,,pojede,,za pet minuta…Cim joj navedebi skinu blokadu koju ima od Ronalda…Prosto ko samar..ili voznja tramvajem.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime