Srbija – Brazil na Mundijalu 2022: Borani mogu da navijaju za orlove i u Sportskom centru

Borani će direktan prenos utakmice između reprezentacija Srbije i Brazila na Svetskom prvenstvu u fudbalu moći da prate i preko video bima u Ustanovi sportski centar „Bobana Momčilović Veličković”.

Čitava nacija s nestrpljenjem iščekuje prvi meč fudbalske reprezentacije Srbije na Mundijalu u Kataru koju će, pod vođstvom Dragana Stojkovića Piksija, odrigrati večeras od 20 sati protiv višestrukog prvaka sveta.

Ustanova sportski centar „Bobana Momčilović Veličković” pridružila se mnogim restoranima i kafićima u kojima će se večeras navijati za naše „orlove”, s obzirom na to da većina ljubitelja fudbala voli da ovakve spektakle gleda na nekom od javnih mesta gde se oseća navijačka atmosfera.

Borani će podršku nacionalnom fudbalskom timu večeras od 20 časova moći da pruže u donjoj hali bivšeg restorana „Medalja”. Iz Sportskog centra pozivaju navijače da dođu u što većem broju kako bi vatrenim bodrenjem podržali „orlove” da rašire krila i pobede Brazil.

Srbija na trijumf protiv Brazila čeka 88 godina, a poslednji meč na Svetskom prvenstvu u Rusiji pripao je „kariokama” koji su pobedili sa 2:0.