SSP: Obići ćemo sve mesne zajednice radi institucionalnog rešavanja problema građana Bora

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Boru (SSP) u narednom periodu organizovaće tribine u gradskim i seoskim mesnim zajednicama kako bi sa meštanima razgovarali o njihovim problemima i mogli institucionalno da deluju u korist građana Bora.

Namera Stranke slobode i pravde je, prema rečima predsednika Izvršnog odbora Stranke slobode i pravde u Boru, Slaviše Karabaševića, da u što kraćem roku deluju institucionalno i budu na usluzi sugrađanima, nezavisno od političke orijentacije.

„Želimo ovih dana da se pojavimo u svim mesnim zajednicama, organizujemo tribine, saslušamo građane, da vidimo koji su problemi, pored onih koje već poznajemo. Da čujemo koji su novonastali problemi, predloge naših sugrađana za rešavanje tih problema, kako bi naši odbornici zastupali interese građana Bora i kako bismo postali parlamentarni višestranački grad u kojem će da se poštuje svaki program, dobra namera i u kojem će svi problemi da se rešavaju na adekvatan i demokratski način. Obići ćemo najpre gradske mesne zajednice kroz naše mesne odbore, kasnije ćemo proširiti aktivnosti na sela, a kroz naše resorne odbore nudićemo mnoga rešenja za iskrsle probleme”, objašnjava Karabašević.

Prva u nizu tribina održava se u četvrtak, 21. jula u 18 časova u Mesnoj zajednici Staro Selište koja je, kako kaže potpredsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Boru, Gordana Marinović, poslednjih godina u velikim problemima na koje nije obraćana pažnja.

„Naši sigrađani mogu da dođu, razgovaraju sa nama, daju svoje sugestije, predloge, da nam ukažu na probleme sa kojima se svakodnevno susreću. To je velika mesna zajednica i ima mnogo problema sa asfaltom, stepeništima koja povezuju nekoliko naselja, dečjim igralištima, rupama na putu, parking mestima”, kaže Marinović.