Šta se krije iza otkazivanja koncerta Riblje Čorbe

Par dana nakon otkazivanja koncerta Riblje Čorbe zbog slabog interesovanja, frontmen ove grupe Bora Djordjević kaže da su razlozi otkazivanja sasvim drugačiji.

Bora Djordjević
FOTO: www.vaseljenska.com

Bora: „Koncert je otkazan zbog predizborne tišine“

U izjavi koju je dao portalu Svet.rs frontmen popularne rok grupe Riblja Čorba tvrdi da za otkazivanje koncerta nije kriva slaba zainteresovanost borana i malo prodatih ulaznica već predizborna tišina. Podsećamo da je koncert bio zakazan za 19. maj, noć uoči drugog kruga predsedničkih izbora.

Ma kakvi prodato malo karata! Pa mi smo uvek super prolazili u Boru. Koncert je otkazan zbog predizborne tišine.

CZK: „Nema ni govora o otkazivanju koncerta zbog predizborne tišine“

Naša redakcija je dobila zvaničan dopis od Centra za kulturu Bor u kojem se navodi da je razlog za otkazivanje koncerta slaba zainteresovanost i tu vest smo odmah objavili, ali smo ponovo pozvali odgovorne u Centru za kulturu da proverimo da li u ovoj izjavi Bore Djordjevića ima istine.

Centar za kulturu je ovaj koncert organizovao na procenat i do momenta otkazivanja prodato je svega dvadeset ulaznica tako da nije imalo nikakvog smisla nastaviti sa daljom organizacijom zato što bi tako napravili veliki gubitak.

Nema ni govora o otkazivanju koncerta zbog predizborne tišine

Riblja Čorba će održati koncert u Boru u sklopu svoje turneje, kaže Bora Djordjević, a datum će biti naknadno saopšten. U Centru za kulturu nisu mogli da potvrde da će oni učestvovati u ponovnom pokušaju organizacije ovog koncerta.