Stranka slobode i pravde otvorila prostorije u Boru

Lokalna organizacija Stranke slobode i pravde (SSP) u Boru svečano je otvorio stranačke prostorije na adresi Moše Pijade 23 (između prve i druge kule od Doma kulture).

Koktelu povodom otvaranja prostorija pristvovali su članovi i simpatizeri pokreta, kao i koalicioni partneri iz Saveza za Srbiju.

Gostima se obratila Irena Živković, poverenica SSP-a za Bor, koja je najavila da će Gradski odbor biti formiran krajem septembra uz prisustvo čelih ljudi stranke.

„Inicijativni odbor postoji više od mesec dana i već smo imali aktivnosti pre svega u vezi sa prekomernim aerozagađenjem, kao i spekulacijama da u Boru rade zatvorenici iz Kine“, rekla je Živković.

Ona je ponovila stav SSP-a i lidera stranke Dragana Đilasa, da će ova politička opcija bojkovati predstojeće parlamentarne izbore zbog nepostojanja fer i korektnih uslova za njihovo održavanje.

„Pozivamo sve građane Bora, bez obzira da li su članovi ili simpatizeri ove stranke da bojkotuju izbore zato što ne postoje demokratski izborni uslovi. Prošle godine smo na lokalnim izborima u Boru imali džipove bez registracija, ljudima se pretilo, ucenjivani su radnim mestima,… Zboga toga je stav stranke i našeg odbora da se izbori bojkotuju“, kazala je Živković.

Prostorije Stranke slobode i pravde u Boru biće otvorene za građane ponedeljkom, sredom i petkom, jedne nedelje prepodne od 9 do 13 sati, a druge popodne od 13 do 17 časova.