Studentski dom u Boru primio nove stanare – konkurs za brucoše do 15. septembra

Studentski centar Bor od 1. septembra ugostio je nove stanare i popunio raspoložive kapacitete za smeštaj učenika srednjih škola, dok je konkurs za prijem brucoša u toku i otvoren je do 31. septembra.

studenski-dom

Studentski centar Bor raspolaže smeštajnim kapacitetom od 54 mesta za učenike srednjih škola i 287 mesta za studente.

1.septembra u dom su se uselili učenici srednjih škola i popunili kapacitete namenjene ovoj kategoriji stanara, dok je konkurs za prijem brucoša otvoren do 31. septembra. Za starije studente konkurs za smeštaj u Studentskom centru Bor biće otvoren 15. septembra i trajaće do 31. oktobra.

Studentski centar u Boru spade u domove prve kategorije. Sve sobe su dvokrevetne sa kupatilom, a stanari doma mogu koristite usluge restorana, biblioteke, čitaonice, tv sale i teretane, koji se nalaze u sklopu doma.

Cena smeštaja u Studentskom centru Bor sa hranom iznosi 5 358 dinara mesečno za srednjoškolce, dok će studenti za smeštaj i hranu morati da izdvoje 6 990 dinara na mesečnom nivou.

Sve potrebne informacije oko dokumentacije potrebne za konkurisanje za smeštaj u domu nalaze se na sajtu Studentskog centra, a najvažniji uslov je da su lica koja konkurišu za smeštaj redovni budžetski studenti.

U Studentskom centru Bor očekuju da će svi smeštajni kapaciteti biti popunjeni.