Sud doneo Rešenje o pokretanju UPPR-a za RTB

3
35

Na adresu Rudarsko-topioničarskog basena Bor danas je iz Privrednog suda u Zaječaru stiglo Rešenje o pokretanju prethodnog postupka ispitivanja uslova za otvaranje stečaja u skladu sa Unapred pripremljenim planom reorganizacije (UPPR) za sva četiri preduzeća u sastavu RTB Bor Grupe.

rtb jama

Zakazana su i ročišta za odlučivanje o predlogu i glasanje o Planu reorganizacije, pa će se 6. jula poverioci izjašnjavati o UPPR-u za Matično preduzeće i Rudnik bakra Majdanpek, a dan kasnije, 7. jula, za Topionicu i rafinaciju i Rudnike bakra Bor.

(Kolektiv)

3 KOMENTARA

  1. Gde je SADA Veliki Borski Ronaldo ??? Otisao po lekove bolesnoj tetki ? Rec STECAJ ima u celom svetu isto znacenje. Postoje i drugi i bolji nacini da se prezivi od nevidjene poniznost,klanjanja, poltronstva, cinkarenja i svih ostalih nasih omiljenih disciplina koje uvek imaju za alibi ,,borbu za opstanak,,.pa se tako mora… Glavna borska poslovica,,Ko puzi ne moze da se saplete i padne.,, dala je ocekivani rezultat. I sada ce naravno najveci gmizavci da pljuju Ronalda. Smesno je i zvuci nestvarno,ali je Ronaldo koji je u citavoj Srbiji pojam preletaca, prevrtaca,ulizice i slihtare je GRANDIOZNA FIGURA za sve one koji su pred njim puzali godinama.On je bar imao HRABROSTI da JAVNO radi ono sto svi znaju da.je radio. Dobro ili lose,nebitno.Za sta su imali hrabrosti oni koji su cekali da im baci kosku i mahali repom pred njim? Da su takvi bili oni koji su stvarali i Srbiju i Bor i sve ostalo u ovoj zemlji ,od cega smo mnogo toga unistili ili drhteci od straha dozvolili da se unisti,kao npr.RTB Bor,ni Bor ni Srbija ne.bi ni postojali.A sta to mi ostavljmo iza sebe ,onima koji dolaze? Sta smo to mi stvorili ili bar ocuvali ? Mozda RTB Bor ? U vremenu prepunom RIZIKA,koje je doslo i koje.je pred nama, poniznost vise nece biti dovoljna za opstanak.Bice potrebno mnogo vise od toga.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime