Sutra u Boru nacionalni sajam virtuelnih preduzeća [NAJAVA]

Peti po redu nacionalni sajam virtuelnih preduzeća održaće se 17. i 18. maja u borskom Sportskom centru. Domaćin sajma i jedan od organizatora je Ekonomsko-trgovinska škola iz Bora.

ekonomsko-trgovinska skola bor
Ekonomsko – trgovinska škola u Boru

Na sajmu će učestvovati 25 preduzeća iz Srbije i 5 preduzeća iz Bosne i Hercegovine, te sajam po prvi puta ima međunarodni karakter.

Stotinu učenika će se takmičiti na sajamskom poslovanju koje podrazumeva kontakt sa fizičkim i pravnim licima, ugovaranje poslova, sajamski nastup, kao opremljenost i izgled štandova.

Organizatori sajma su Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Zajednica ekonomskih, pravno- birotehničkih, trgovinskih i ugostiteljsko – turističkih škola Srbije i Ekonomsko – trgovinska škola Bor.

Sajam su finansijski podržali Nemačka organizacija za tehničku sardanju – GIZ, Kultur kontakt iz Austrije, Opština Bor i brojni sponzori i donatori.

Vrlo zahtevne tehničke i komunikacione uslove obezbedio borski Sportski centar u čijim prostorijama će se održati dvodnevni sajam.

Zvanično otvaranje manifestacije je 17. maja u 10:30 časova, a proglašenje pobednika i zatvaranje sajma predviđeno je 18. maja u 14:00 časova.

[box type=“shadow“ align=“aligncenter“ ]

Program sajma:

 

Petak, 17. maj

10:30 Otvaranje sajma

11:00 – 17:00 Sajamsko poslovanje sa fizičkim licima

 

Subota, 18, maj

08:00 – 10:30 Sajamsko poslovanje između pravnih lica

10:30 – 13:00 Sajamsko poslovanje sa fizičkim licima, slobodno vreme za nastavnike

14:00 – 15:00 Proglašenje pobednika i zatvaranje sajma

[/box]