“Tekijanka” – Boranima od danas na usluzi novi market [FOTO]

2
146

Nakon kompletne rekonstrukcije objekta nekadašnje Nove tržnice, prvi market maloprodajnog lanca “Tekijanka” iz Kladova, danas je svečano otvoren i u Boru.

Presecanje-vrpce

Veliki trgovinski lanac u Timočkoj krajini, “Tekijanka” d.o.o. sa sedištem u Tekiji kod Kladova, već uveliko posluje u nekoliko gradova Timočke krajine. Veliki Cash and Carry “Tekijanka” market danas se zvanično doselio i u grad bakra. Za kupovinu, kompletno renoviranje ruiniranog objekta Nove tržnice i izgradnju parking prostora, kompanija “Tekijanka” izdvojila je više od 600 hiljada evra. Posao je, za sada, dobilo 45 radnika, koji su prošli obuku u Kladovu.

kupci

Otvaranju marketa je prethodilo osveštanje objekta, intoniranje himne “Bože pravde” u izvođenju Negotinskog crkvenog hora, a svečanu vrpcu presekli su Živojin Bolbotinović, vlasnik kompanije “Tekijanka” i Živorad Petrović, predsednik Opštine Bor.

zivorad-bolbotinovic

Posle više od 20 godina, “Tekijanka” Novoj tržnici vraća stari sjaj. Zadatak nam nije bio lak, bio je pun izazova i evo nas danas na novom početku. Ovo je veliki dan za mene, moju porodicu, moje kolege i “Tekijanku”. U ovoj godini proslavljamo jubilej, 25 godina poslovanja, a ovaj jubilej je sada još veći jer je od danas “Tekijanka” u Boru, na lokaciji koja je bila ponos grada i nadam se da nećemo izneveriti očekivanja Borana, izjavio je vlasnik kompanije, Živojin Bolbotinović.

Otvaranje jednog ovakvog objekta u Boru podržala je i lokalna samouprava. Do kraja godine očekuje se otvaranje još jednog prodajnog objekta u Novom gradskom centru, a naredne godine i u naselju Bor 2.

ziorad-petrovic

Ovo je prvi objekat ovog tipa u našem gradu. Očekujem otvaranje još jednog ovakvog objekta već krajem oktobra. To znači još radnih mesta i svi preduzetnici, pa i “Tekijanka”, imaju podršku lokalne samouprave. Bor je otvoren za svaku novu investiciju. Svako novo radno mesto, pa makar i jedno, zaslužuje našu pažnju, a mi kao lokalna samouprava učinićemo sve da se radna mesta otvaraju i u narednom periodu, rekao je prvi čovek opštine Bor, Živorad Petrović.

U Boru je ovo prvi supermarket ovakvog tipa, koji se prostire na 700 kvadratnih metara prodajne površine, raspolaže sa preko 10.000 raznovrsnih proizvoda, a menadžment kompanije “Tekijanka” obećava puno akcija i noviteta, a zaposleni će uvek biti na usluzi kupcima.

[RFG_gallery id=’528′]

[AFG_gallery id=’20’]

2 KOMENTARA

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here