Tekijanka darivala prve bebe rođene ove godine

0
1231

Za prvih pet beba rođenih 2019. godine u borskom porodilištu kompanija “Tekijanka” obezbedila je poklon pakete sa proizvodima potrebnim za prve dane po izlasku iz porodilišta.

U sklopu tradicionalne akcije “Prva beba u novoj godini” kompanija Tekijanka darivala je prvorođene bebe u svim gradovima istočne Srbije u kojima ova porodična trgovina posluje.

“Ova godina je u Boru počela baš lepo. U  prvih četiri dana rođene su pet bebe i za njih smo obezbedili poklon pakete za prve dane života. Takođe, prvoj porodilji smo uručili novčanu čestitku u visini od 30.000 dinara”, kazala je Andrija Stojković marketing menadžer kompanije Tekijanka.

Za bebe rođene u prvim danima ove godine u regionu obezbeđeno je tridesetak vrednih poklon paketa.

“Istočna Srbije je ove godine bogata novim životima i mi se kao porodična kompanija jako radujemo zbog toga”, istakla je predstavnica Tekijanke.

Dr Goran Golubović načelnik odeljena ginekologije borske bolnice istakao je dobru saradnju Takijanke sa ovim odeljenjem.

“Zahvaljujem se našim prijateljima iz firme Tekijanka, oni svake godine donose poklone porodiljama i uvek su tu kada nam je nešto potrebno. Nadam se da će nam i ovog puta doneti sreću da što više porođaja”, rekao je Golubović.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime