„Tekijanka“ u NGC-u proslavila drugi rođendan [VIDEO]

Uz tortu, popuste i akcije za svoje potrošače, „Tekijanka“ d.o.o. je proslavila drugu godinu rada svog marketa u borskom naselju Novi gradski centar (NGC).

I ovaj objekat je, u protekle dve godine, privukao veliki broj vernih kupaca. Po tradiciji, kad „Tekijanka“ slavi, ona časti i deli svoju radost sa svojim mušterijama. Rođendansku tortu probali su i zaposleni i verni potrošači.

„Drago nam je što i naš drugi objekat u Boru proslavlja drugu godinu svog postojanja. „Tekijanka tržnica“ je svoj drugi rođenda proslavila u septembru mesecu.
Ove dve godine za nas, kao firmu iz istočne Srbije, u Boru su bile predivne. Danas smo otvorili i naš drugi objekat u Knjaževcu, tako da polako osvajamo ovaj deo Srbije. Svuda donosimo našu vedrinu, naše dobre cene, ali i opravdavamo epitet najpovoljnije porodične kupovine“, istakla je Andrijana Stojković ispred firme „Tekijanka“.

Kroz ovaj objekat dnevno prođe preko 1000 kupaca, a u njemu radi 20 zaposlenih. Tokom ovog rođendanskog dana upriličen je popust za sve koristnike T-card kartica, kao i akcijske cene mnogih proizvoda.