“Tekijanka” obeležava danas 27 godina uspešnog poslovanja

0
157

Trgovinski lanac “Tekijanka” obeležava danas 27 godina uspešnog poslovanja na teritoriji Borskog okruga.

DOO “Tekijanka” je porodična kompanija osnovana 25. februara 1990. godine u Tekiji, kao mala radnja sa dvoje zaposlenih. Mala porodična prodavnica se vremenom širi i na prostor opštine Kladovo, a 2011. godine “Tekijanka” dolazi i u Negotin, zatim i u Majdanpek 2013. godine.

Krunu poslovanja i titulu vodećeg trgovinskog lanca na prostorima Istočne Srbije zauzima 2015. godine otvaranjem dva maloprodajna objekta u Boru. Danas u opštinama Kladovo, Negotin, Majdanpek i Bor posluje ukupno dvadeset “Tekijanka” marketa sa preko 400 zaposlenih, a u Boru trenutno zapošljava oko 50 Borana.

Osim po redovnim i kvalitetnim akcijama, Tekijanka je poznata i po svojoj humanosti, a svoj epitet porodične kompanije opravdala je i ovog puta, tako što su na dan godišnjice poslovanja rešili da porodičnom kupovinom obraduju dečaka Novaka Milojevića i njegovog oca Miroslava. Miroslav je ovom prilikom iskazao zahvalnost kompaniji Tekijanka, uz reči da su retka privatna firma sa ovih prostora koja se organizovala da pomogne Novaku.

Marketing menadžer Tekijanke u Boru, Andrijana Stojković, rekla je da je ovih godinu i po dana u Boru jako lep poslovni period za Tekijanku, da oseća i veruje da su i potrošači zadovoljni, a da će oni kao zaposleni nastojati da i u predstojećem periodu to bude tako. Takođe je ovom prilikom pozvala sve građane i potrošače da iskoriste fantastičnu rođendansku akciju, koja, osim popusta na odabranim artiklima, nosi i 10% popusta na celokupnu kupovinu za sve kupce.

Rođendanska akcija traje 24. i 25. februara.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime