„Tekijanka“ predstavila preuređeni supermarket „Nova tržnica“

Nakon 4 godine rada Tekijanka „Nova tržnica“ dobila je novi i drugačiji izgled. Osluškujući sugestije i potrebe svojih kupaca, zaposleni u ovoj kompaniji, preuredili su objekat u cilju lakšeg snalaženja kupaca i još većeg zadovoljstva u kupovini.

Kako ističe marketing menadžer Andrijana Stojković, promene i novine su uvek dobrodošle, a sa posebnim zadovoljstvom kupcima predstavljaju upakovani program mesnih delikatesa.

„Sve ono što se na delikatesnoj liniji najčešće kupuje smo pored toga što je dostupno na rezanje omogućili i da se kupuje upakovano, u cilju toga da se svežina proizvoda dodatno sačuva, a i da kupcima omogućimo da kupovinu obave brzo“, rekla je Andrijana.

 
Failed to get data. Error:
Quota exceeded for quota metric 'All requests' and limit 'All requests per day' of service 'photoslibrary.googleapis.com' for consumer 'project_number:203018090927'.

Takođe, samo za kupce koji kupovinu budu obavljali u petak i subotu baš u ovom objektu, pripremljena je akcija Dani neverovatnih cena, dok kupce u ostalih objektima Tekijanke standarno očekuje Vikend akcija.