Telekom od danas poskupljuje pretplatu za fiksni telefon i ubrzava Internet

Telekom Srbija od ovog meseca povećao je mesečnu pretplata za fiksnu telefoniju sa dosadašnjih 516 na 659 dinara, a ranije impulsno tarifiranje zamenjeno je tarifiranjem poziva po minutu.

crveni-telefon

U mesečnu pretplatu je uključeno 150 besplatnih minuta za razgovore ka svim korisnicima fiksne telefonije u domaćem saobraćaju.

Umesto mesne i međumesne tarife, kao i tarifa za slabiji i jači saobraćaj, celokupna mreža fiksne telefonije predstavljaće jedinstvenu nacionalnu zonu i pozivi ka fiksnim telefonima u Srbiji, bez obzira na pozivni broj, tarifiraće se po jedinstvenoj ceni od 1,2 dinara sa PDV-om po minutu razgovora tokom celog dana.

Istovremeno, BOX paketi će biti unapređeni i prilagođeni različitim potrebama korisnika.

Telekom Srbija je jedina kompanija koja nudi objedinjene pakete usluga fiksne i mobilne telefonije, interneta i IPTV-a, kroz takozvane BOX pakete, koje korisnici biraju u skladu sa svojim potrebama i za njih dobijaju jedinstveni mesečni račun.

Opredeljujući se za BOX paket, korisnici ostvaruju značajnu uštedu u odnosu na korišćenje željenih usluga pojedinačno.

Od avgusta u ponudi Telekoma Srbija će se naći i Box 2 paketi, koji pored fiksne telefonije uključuju još jednu uslugu koju korisnik sam bira (pristup internetu, IPTV ili mobilna postpejd linija).

Korisnici koji se opredele za Box 3, pored usluge fiksne telefonije i pristupa internetu imaju mogućnost da u paket uključe još jednu uslugu po sopstvenoj želji (IPTV ili mobilna postpejd linija).

Svi aktuelni i budući korisnici Box paketa imaće dodatnu pogodnost da sa fiksnog telefona neograničeno i besplatno razgovaraju sa svim pretplatnicima fiksne telefonije Telekoma Srbija, odnosno sa više od 2,5 miliona domaćinstava u Srbiji, dok će svi oni koji u okviru BOX-a koriste uslugu pristupa internetu dobiti novu, veću brzinu do 10 megabita u sekundi, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)