U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Zaječara poginuli Borani [VIDEO]

3
97

Četiri muške osobe – U.J. (54) iz Zlota, C.N. (53), DJ.M. (63) i S.P. (54) iz Bora i nastradale su u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju pre 6 sati dogodila na pruzi Zaječar – Negotin.

Foto: ZaMedia.rs
Foto: ZaMedia.rs

Nesreća se dogodila kada je na obeleženom pružnom prelazu “vražogrnačka rampa” u Zaječaru, putnički voz (dizel-motorna garnitura “Šveđanka”) koji je saobraćao iz Prahova za Zaječar naleteo na džip marke “Suzuki” borskih registarskih tablica.

Vozač je pokušao da pređe prugu iako u tom trenutku rampa bila spuštena. Voz je pre nego što se zaustavio gurao terensko vozilo po šinama čitavih 200 metara.

Na licu mesta pogunuli su putnici u džipu, dok je nešto kasnije od težine zadobijenih povreda preminio i vozač.

Mašinovođa koji je upravljao vozom je priveden i određen mi je pritvor od 48 sati zbog  sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On se tereti da nije zaustavio lokomotivu na pružnom prelazu u “Vražogrnačka rampa” iako je imao pisani nalog da se zaustavi, obzirom da je prelaz nebezbedan.

Policijske ekipe su izvršile uviđaj, a železnički saobraćaj na ovoj pruzi je prekinut.

Pažnja, snimak sadrži kadrove koji mogu biti uznemirujući!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xrmPHmOu_ZY[/youtube]

Izjava očevica:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mNh8bOIt8Lw[/youtube]

(Agencije)

3 KOMENTARA

  1. Naši putevi nikad nisu ni bili urađeni kako valja, a pričaju o EU, možeš čak da naidješ na rupe na putu ko krater,a o pružnim prelazima kako su obezbeđeni to je tek za priču.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime