TF BOR: Studenti menadžmenta na razmeni u Finskoj [FOTO]

Odsek za menadžment, Tehničkog fakulteta u Boru aplicirao je za projekat razmene studenata sa University of Eastern Finland iz Finske, zahvaljujući kome su dve studentkinje otputovale na razmenu.

finska_erasmus

Ugovorom razmene potpisanim od strane rektora Univerziteta u Beogradu i rektora Univerziteta istočne Finske, početkom 2016. godine, odobren je boravak za petoro studenata Odseka za menadžment borskog fakulteta na ovom univerzitetu, i to u trajanju od po jedan semestar.

Iskoristivši pruženu šansu, dve studentkinje katedre, jedna sa osnovnih i jedna sa master studija, otputovale su pre nedelju dana za Finsku, u grad Joensuu, gde će i studirati naredna 4 meseca. Prve utiske koleginica Ivane Veličkovske i Maje Stanujkić, koje su na trenutno na ovoj razmeni, možete pročitati u prilogu.

finska_erasmus

Takođe, u toku narednog semestra, u Finsku će otputovati još troje studenata, ali će i dvoje profesora iz Bora imati priliku da predaju na ovom univerzitetu, dok se u toku maja 2017. očekuje da troje profesora sa University of Eastern Finland održe predavanja na Odseku za menadžment.

[gview file=“https://www.bor030.net/wp-content/slike/Finska-Erasmus-Ivana-Velickovska-i-Maja-Stanujkic.pdf“]