TF BOR: Studentski simpozijum o strategijskom menadžmentu [NAJAVA]

U periodu od 28. do 30. maja održaće se 12. Internacionalni studentski simpozijum o strategijskom menadžmentu, paralelno sa Internacionalnom majskom konferencijom, koja već godinama okuplja eminentne stručnjake iz oblasti menadžmenta, ekonomije i srodnih nauka.

IMKSM2015

Svake godine Studentski simpozijum o stategijskom mendžmentu privlači veliki broj studenata osnovnih i master studija, koji na taj način imaju mogućnost aktivnog učestvovanja na Majskoj konferenciji, i to potpuno besplatno.

Glavna tema ovogodišnjeg simpozijuma je „Ekološka svest kao univerzalna evropska vrednost“, što je jedna od aktivnosti V4 projekta: “Environmental awareness as a universal European Value”.

Osnovni cilj ovog projekta jeste jačanje saradnje Odseka za menadžment, Tehničkog fakulteta u Boru sa partnerima iz Višegrad grupe: Mađarskom, Poljskom, Češkom i Slovačkom.

Studentski simpozijum finansijski je podržan od strane Internacionalnog Višegrad fonda, a u okviru projekta, organizovano je i zajedničko istraživanje profesora i studenata borskog Odseka za menadžment, kao i njihovih kolega sa partnerskih institucija.

Na Studentskom simpozijumu biće predstavljeni rezultati zajedničkog istraživanja i organizovaće se radionice na temu ekološke svesti mladih.

Više informacija o učešću na Simpozijumu i o projektu, možete dobiti na sajtu katedre.