Toplana isključuje neplatiše

2
13

Javno-komunalno preduzeće “Toplana” obaveštava korisnike svojih usluga da će od sutra početi da isključuje sa mreže neredovne platiše. Borani za grejanje duguju “Toplani” 380 miliona dinara.

toplanaOvim povodom, preduzeće koje greje preko 90% stambenih objekata u Boru, oglasilo se sledećim saopštenjem:

Zbog izuzetno velikih dugovanja prema JKP ’’Toplana’’ , prinuđeni smo da pristupimo nepopularnoj meri isključenja korisnika koji neredovno ili uopšte ne plaćaju račune za uslugu daljinskog grejanja.

Shodno tome, pored isključenja većih dužnika koji su vlasnici privatnih kuća  od 22.08.2012 god. započeće isključenje i vlasnika stanova koji duži vremenski period ne plaćaju uslugu daljinskog grejanja

Ovom prilikom JKP „Toplana“ Bor se zahvaljuju svim korisnicima koji redovno izmiruju svoje obaveze čime omogućavaju da se izvrše temeljne pripreme postrojenja za narednu grejnu sezonu.

JKP “Toplana” Bor

2 KOMENTARA

  1. Nema razloga da ne bude dobrog grejanja i ove grejne sezone 2012/13. osim ako ne postoji neki poseban problem u vašoj zgradu.Ako ste bili zadovoljni grejanjem u poslednje dve godine zasigurno ćete biti zadovoljni i ove godine u slučaju da to nije tako obratite se na tel.426-398 ili dođite u prostorijama Toplifikacije koje se nalaze u ul.Đ.A.Kuna 12

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here