Treći dan protesta “Protiv diktature” u Boru [FOTO]

4
213

“Protest protiv diktature”, koji predvode mladi Borani, nezadovoljni pobedom aktuelnog premijera Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima 2. aprila, održan je sinoć, treći dan zaredom, bez incidenata.

Nakon okupljanja na platou Doma kulture održana je protestna šetnja gradskim ulicama.

Na čelu kolone razvučen je trasparent “nije moj predsednik” upućen Aleksandru Vučiću koji je ubedljivo pobedio na nedavno održanim predsedničkim izborima.

Okupljeni su i ovog puta uzvikivali poruke protiv Vučića i pozivali sugrađane da im se pridruže.

Primećeno je pojačano pristvo policije u civilu, a incidenata ni ovog puta nije bilo.

4 KOMENTARA

  1. Izvinjavam se nemam bas toliko para da finansiram i Vas jer sam sve pare potrosio na otvoreno drustvo i bratiju okupljenu oko mog anusa ali i na subvencije za one strinke svalerke i surunjaje u RTB bor.Pa deco sa slike strpite se malo da cika Sorosh napravi koju milju evrica i bice i za vas a ne samo za ove na vlasti.Pozz.

  2. Ovo je socijalni bunt nezaposlene omladine kojoj se prodaje licemerna prica da su nedovoljno konkurentni na trzistu rada da su nesposobni lenji nepreduzimljivi.I dok se redovno servisiraju plate gubitaskom RTB Bor nacionalna sluzba za zamajavanje dakle drzava daje smesnih 150000 dinara za zapocinjanje biznisa ali gledajte koji jadac ne moze poljoprivreda niti bilo kakav uzgoj ne moze taksi ne moze prodavnica ni usluga….To je bruka misiz Ja i top komentara a ne ova deca koja traze PRAVDU BRE …PRAVDU

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime