Tri dana „Lost & Found“ festivala u Boru

Nakon uspešne realizacije prvog „pilot“ festivala, organizacija Wave nastavlja sa radom i priprema drugo izdanje „Lost & Found“ festivala, koji će se održati na napuštenim bazenima u Brestovačkoj banji nadomak Bora od 21. do 23. jula. Ovogodišnji festival nosiće podnaslov „The Way Back“ (povratak), gde će tema festivala biti povratak fundamentalnim stvarima – prirodi.

Foto: Wave logo

Glavni događaj u Brestovačkoj banji ove godine trajati dva dana, a za treći dan pripremljen je i specijalan after party „Kad je bal nek je minimal“ na plaži kod hotela „Jezero“.

Pored toga, festival dobija i novi „Zion“ stejdž na kome će posetioci imati prilike da uživaju u reggae/dub zvucima i premijerno poslušaju specijalnog gosta sa Jamajke.

Lost & Found festival je jedinstvena kulturna manifestacija koja kroz autentični muzički program, umetnost i urbanu kulturu želi da probudi mlade u istočnoj Srbiji. Cilj je da se ovaj festival održava jednom godišnje, postane jedan od vodećih festivala u regionu i razvije pune potencijale Bora i Istočne Srbije.


Festival će ugostiti brojne muzičare i umetnike iz zemlje i regiona, pa će posetioci imati priliku da uživaju u autentičnom muzičkom programu i mural/grafiti kulturi koja je sastavni deo ove manifestacije.

Karte za oba dana su po ceni od 1000 din, dok pojedinačna iznosi  600 din, a na dan festivala 700 din. Ponuda 5+1 važi do 20.jula. Ulaz za decu sa roditeljima se neće naplaćivati.

Prodajna mesta u Boru su u kafeima Romansa, casper i Panta Rei.

Ulaynbice se mogu rezervisati poyivom na broj telefona: 069763243