U Boru formiran odbor Saveza za Srbiju, tribina 10. oktobra

1
345

U Boru je u četvrtak zvanično formiran gradski odbor opozicionog Saveza za Srbiju.

Foto: www.savez-za-srbiju.rs

Odbor je formiran na sastanku na kome su pored predstavnika osnivača na republičkom nivou prisustvovala i udruženja građana koji će se priključiti lokalnom savezu.

“Borski odbor će funkcionisati u skladu sa strateškim pravcima delovanja sadržanim u 30 tačaka Programa Saveza”, navodi se u saopštenju Saveza za Srbiju.

Više informacija o funkcionisanju gradskog odbora biće poznato nakon konferencije za novinare koja će biti održana u toku naredne nedelje.

Javna tribina Saveza za Srbiju u Boru zakazana je za 10. oktobar. Termin i mesto održavanja tribine za sada nisu objavljeni.

Savez za Srbiju je osnovan na inicijativu bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa, osnivači na republičkom nivou su devet opozicionih partija i pokreta .

Opizicija u Boru ima deset odborničkih mesta, naspram 24 koliko je pripalo koaliciji Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije.

1 KOMENTAR

  1. Borite se vi za sebe ne za narod dok se narod ne opameti i uzme motku pa kud koj mili moj jer RTB i opstinu vode isti koji su vodili od pocetka visestranackog sistema to ne vidite nego malo stolica a mnogo lopova to vama fali

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here