U Boru još četiri osobe izlečene – tri novoobolela

5
2008

U prethodna 24 sata u Boru je prisustvo koronavirusa registrovano kod još tri osobe, pokazuju najnoviji podaci Zavoda za javno zdravlje “Timok”. Od bolesti COVID-19 izlečeno je još četiri osoba.

Ukupan broj obolelih osoba na području grada od početka testiranja je 107, od kojih je 41 osoba izlečena, dok su tri osobe preminule od posledica virusa.

Kod još 63 pacijenata je virus prisutan.

Od početka pandemije testirano je 546 osoba, dok se za 87 čekaju rezultati.

Na teritoriji grada Bora se, prema jučerašnjim podacima, u samoizolaciji nalazi 273 osoba.

“Informacije o većem broju izlečenih u odnosu na broj novoobolelih su ohrabrujuće, ali je i dalje neophodno pokazati disciplinu u pridržavanju propisanih mera. Grad Bor će i u narednom periodu nastaviti sa sprovođenjem svih aktivnosti na sprečavanju širenja virusa i, bez obzira na dodatno popuštanje mera donetih u cilju prevencije širenja zarazne bolesti COVID-19, apelujemo na sve građane da se pridržavaju propisanih mera zaštite i poštuju socijalnu distancu”, poručuju iz Štaba za vanredne situacije grada Bora.

5 KOMENTARA

  1. na sajtu ministarstva zdravlja-republike srbije-korona virus-covid 19-broj zarazenih-grad bor 121-sta vi uopste objavljujete

  2. U Americi je pokrenuta peticija kojom se traži pokretanje istrage protiv Fondacije osnivača Majkrosofta Bila Gejtsa i njegove supruge Melinde zbog “zločina protiv čovečnosti i zloupotrebe medicine.Sumnja se da je umešan u vezi korone virusa.

  3. Moze li se znati imena obolelih,jer ocigledno se mere samoizolacije ne postuju,neka Bog sacuva Borane,jer nemarnih i samozivih ima na svakom koraku,mislim na pljuvace po ulicama i pipace robe u piljarama i prodavnicama.I da jedan apel za cesce vrsenje dezinfekcije ulica u fradu i okolini.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here