U Boru održano takmičenje “Apsolutnih 100” Srpske kviz asocijacije

0
654

U organizaciji Srpske kviz asocijacije (SKA) u nedelju, 26. januara u Boru je održano takmičenje u rešavanju testa iz serije “Apsolutnih 100”.

Svoje opšto znanje iz istorije takmičari su proverili odgovarajući na 100 jedinstvenih pitanja, a svaki tačan odgovor bodovan za jedinstvenu listu SKA.

Takmičenja su organizovana u 15 gradova Srbije i Skoplju, glavnom gradu Severne Makedonije. Zahvaljujući inicijativi kvizomana Nikole Pavlovića, takmičenje je održano prvi put i u Boru.

“Cilj nam je da što više ljudi iz Bora, koji vole kvizove, učestvuju na takmičenju, testiraju svoje znanje iz opšte kuture i bore se za visok plasman na rang listi Srpske kviz asocijacije”, rekao je za Portal “Bor 030” Pavlović.

Pored njega na borskom takmičenju su učestvovali i Vladimir Đokić, Predrag Pantelić, kao i Bogdan Zajić, koji zajedno imaju veliki broj učešća u Slagalici, Poteri i drugim popularnim televizijskim kvizovima.

 

Poslednje nedelje februara u Boru će biti organizovan SKA Masters turnir, a zainteresovani se se mogu prijaviti preko Fejsbuk stranice Srpske kviz asocijacije.
Tačan datum i mesto održavanja turnira biće naknadno objavljeni.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime