U Boru oktobar mesec u znaku svečanosti povodom obeležavanja Dana grada [PROGRAM]

Oktobar mesec će u Boru biti obeležen raznim svečanostima, a obeležavanje Dana grada počinje u nedelju, 2. oktobra celovečernjim koncertom „Una Saga Serbica” koji će početi u 20 časova u sali Muzičke škole.

U ponedeljak, 3. oktobra u sali Muzičke škole od 12 časova biće održana Svečana Akademija povodom obeležavanja Dana grada Bora, a od 21 sat Borani će moći da uživaju u koncertu Harisa Džinovića u amfitetatru Doma kulture.

Večernja pozorišna predstava „Balon” teatra „Vuk” igraće se u utorak, 4. oktobra od 20 časova u sali Muzičke škole. Za najmlađe će se u bisokopu „Zvezda” 9. oktobra igrati dečja pozorišna predstava „Pipi i Pan” sa početkom u 13 časova.

22. oktobra u 19 časova očekuje nas promocija knjige „Za srpsku vojsku jedna zaboravljena priča” dr Mile Mihajlović u sali Muzičke škole.

Koncert Paje Vučkovića i Spiritus Movens Benda zakazan je za 26. oktobar od 20 sati u sali Muzičke škole u Boru.

Osamnaesti Festival vlaške izvorne pesme biće održan 28. oktobra od 19 sati u sali Muzičke škole, dok će promocija diska „Od zlata jabuka” (Svirala u muzičkoj tradiciji Srbije) Stefana Radovanovića biti održana u 12 sati 29. oktobra.