U Boru otvoren profesionalni make-up studio Žaklina

0
4836

Grad Bor je od pre nekoliko dana bogatiji za make-up studio, koji će damama pomoći da izgledaju lepo i sveže u svakoj prilici.

Žaklina Ranđelović, nekadašnja borska televizijska voditeljka i profesionalna šminkerka, nedavno je otvorila svoj make-up studio.

Dugogodišnje iskustvo u javnim nastupima, na kojima se mora izgledati besprekorno, dopunjeno brojim edukacijama o najnovijim estetskim trendovima i tehnikama šminkanja Žaklina je odlučila da podeli sa Borankama, ali i damama iz okolnih mesta.

“Šminka koju nosimo je jadan mali, ali vrlo važan deo koji utiče na samopouzdanje svake žene. Pomaže nam da istaknemo ono što je lepo na našem licu, ali i da prekrijemo eventualne nedostatke”, kaže vlasnica studija.

Da bi se postigao perfektni rezultat, šminka mora da se pravilno nanese, a tu na scenu stupaju profesionalni šminkeri.

“Najbitnije je prilagoditi stil šminkanja fizionomiji i tipu kože, kao i prilici za koju se dame ulepšavaju”, ističe Žaklina.

Ekluzivni setovi vrhunskog kvaliteta koje koristi novootvoreni studio učiniće da vaš make-up bude postojan tokom celog dana, bez obzira na priliku.

“Meni je važno da šminka ima lični karakter, da prati želje klijenta i da se uklopi sa potrebama prilike za koju se ulepšavate”, poručuje vaša omiljena šminkerka.

Stalni klijenti ovog make-up studija dobijaju svako peto šminkanje besplatno.

Make-up studio Žaklina se na nalazi na adresi 9. Brigade broj 27 u Boru, a postoji mogućnost dolaska na vašu adresu i van grada.

Broj telefona za više informacija i rezervaciju termina je 0692273484.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here