U Boru otvorena multiservisna agencija „OLTRE D.O.O.”

U Boru od nedavno posluje multiservisna agencija za 3D projektovanje, arhitekturu, marketnig, prodaju i personalizaciju HTZ opreme „OLTRE D.O.O.”, koja u svom radu koristi najsavremenije tehnologije i nudi vrhunski kvalitet.

Nakon višegodišnjeg uspešnog poslovanja u Italiji, agencija „OLTRE” otvara sedište u Boru. Mnogo zadovoljnih klijenata u Italiji, ali i širom sveta, garant su kvaliteta i inovativnosti u radu ove multiservisne agencije. Tim agencije „OLTRE” sastavljen je od srpskih i italijanskih grafičkih dizajnera koji će uložiti trud i znanje da svojim proizvodima podignu nivo kvaliteta života u Boru.

Multiservisna agencija „OLTRE D.O.O.” bavi se 3D projektovanjem, renderovanjem i projektovanjem, unutrašnjim i spoljašnjim dizajnom, građevinskim projektovanjem, izradom animacija i video reklama.

Osim toga, agencija „OLTRE” će za vas uraditi štampu svih vrsta koristeći mikrovez visoke rezolucije kojim se bilo koja slika i svaka boja mogu preneti na vez. U ponudi je i izrada reklama i natpisa na kvalitetnim, modernim, izdržljivim i otpornim materijalima.

Multiservisna agencija „OLTRE D.O.O.” takođe se bavi preprodajom i personalizacijom HTZ opreme koja je uvezena iz Italije.

Ukoliko želite neki poseban dizajn, agencija „OLTRE D.O.O.” će vaše želje pretvoriti u stvarnost, bilo da je u pitanju nameštaj, nakit ili bilo šta drugo što možete da zamislite.

Svoju inovativnost dokazuju time što se bave NFC tehnologijom koja umnogome olakšava svakodnevno funkcionisanje i komunikaciju.

Širok spektar usluga koje nude podrazumeva i projektovanje specijalizovanog alata i mašina, simulacija ambalaža industrijskih mašina, kodizajn i razvoj novih industrijskih mašina, mehaničko projektovanje različitih sektora, razvoj komponenata automehaničkog sektora, FEM analizu, simulaciju protoka ubrizgavanja, proučavanje i razvoj sigurnosnih uređaja.

O tome šta još multiservisna agencija „OLTRE D.O.O” može da uradi za vas, informišite se lično u ulici Moše Pijade 27a, pozivom na broj 061/3074083, mejlom na adresu [email protected] ili tako što ćete posetiti sajt www.oltre.rs