U Boru pljačka kao iz akcionih filmova

Oružana krađa koja se juče popodne dogodila u Boru kao da je bila deo nekog akcionog filma snimljenog u holivudskim studijima. Lopov pod pretnjom pištoljem opljačkao poštu, da bi se potom zatvorio u napušteni lokal gde je zapretio da će pucati na policiju i sebe.

Beograđanin N.P. star 19 godina osumnjičen je da je juče oko 16 časova opljačkao filijalu pošte u naselju „Novi gradski centar“ u Boru.

Kako nezvanično saznajemo, maskirani lopov je pod pretnjom pištoljem iz pošte odneo oko 80.000 dinara. Odmah nakon što je razbojnik napustio mesto krađe, radnik pošte je pozvao policiju.

Posle kraće potere po naselju, primadnicu Policijske uprave Bor, saterali su lopova u jedan od praznih lokala, kojih ima dosta u tom delu grada.

Tada nastaje nova drama koja je trajala nekoliko sati. Osumnjičeni je zapretio da će pucati na policajce ili na sebe ukoliko mu se neko približi i pokuša da ga uhapsi.

Iz policije je angažovan ovlašćeni pregovarač koji je uspeo da ubedi nasilnika da odloži oružije nakon čega je lišen slobode.