U Boru registrovano još 9 zaraženih osoba i 13 izlečenih; ukupno 116 slučajeva kovida-19

11
2332

U Boru je registrovano je devet novih slučajeva infekcije koronavirusom, dok je 13 osoba izlečeno u  poslednja 24 časa, saopšteno je na konferenciji za novinare Gradskog štaba za vanredne situacije.

Pozivajući se na podatke Zavoda za javno zdravlje “Timok”, dr Goran Joksimović, direktor Opšte bolnice u Boru kazao je da je od početka testiranja u Boru od bolesti COVID-19 obolelo ukupno 116 osoba.

Izlečeno je 56 pacijenata, dok su tri osobe preminule od posledica virusa. Kod još 59 Borana virus je i dalje prisutan.

Od početka pandemije testirano je 566 osoba, dok se za 55 čekaju rezultati.

Na teritoriji grada Bora se, prema jučerašnjim podacima, u samoizolaciji nalazi 128 osoba.

11 KOMENTARA

 1. POČELO JE! Hiljade Beograđana izašlo na terase – bukom protiv Vučića! (VIDEO)
  Beograđani, ali i narod širom Srbije, sinoć su u 20 časova i 5 minuta izašli na svoje prozore i balkone i velikom bukom protestovali protiv režima Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

 2. mislim da ovde ne treba mesati politiku-ovde se treba zapitati zasto bor sa tolikim brojem stanovika ima 121-zarazenog-podatak sajta covid 19-u odnosu na recimo n.sad-znamo koliko je veci a koji ima 106 zarazenih

 3. Ako lekar ne može zaštititi sebe od pacijenata, i pacijente od sebe, onda treba tu tražiti uzrok.
  Takođe, najveći broj zaraženih je vezan za pojedine društvene ustanove i preduzeća. Treba tražiti i odgovornost od tih ustanova/preduzeća jer nisu vodili računa o zaposlenima/korisnicima.
  Svaljivanje odgovornosti po ljudima nasumično je neodgovorno.

 4. Miro ….. čak i da je da su te brojke tačne neka iznesu statiskiku obolelih u Boru i recimo u N.Sadu . Neka se uporedi i vazduh u Boru i N.Sadu. Bor ti je grad penzionera, dok N. Sad nije . Nemožeš tek tako lako prihvatati brojke
  broj oboleli u Srbiji ( 7 miliona stanovnika) 8,275 a umrlih je 162 . Nemačka ( 82.m) oboleleih 158,758 a umrlo 6,126 A nemačka karantin . niti zatvara ljude po kućama

 5. Indija ima preko milijardu stanovnika skoro 180 puta više nego Srbija ima 29,451 a broj mrtvih 939. Da li ti brojke nešto govore??

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here