U centru Zaječara ženi smrskali lice

Šezdesedogodišnja Zaječarka Mileva S. zadobila je teške povrede po licu i telu kada su je jutros oko 5 časova u blizini zaječarskog Intereksa napala dvojica mladića dok je iz kontejnera sakupljala hleb.

wpid-hronika-policijski-auto-bor030.jpg

Prema prvim informacijama dostupnim za medije, Mileva S. iz Zaječara pretučena je jutros od strane dvojice muškaraca starosti oko 20 godina iz čista mira, a za kojima policija još uvek traga. Zasad  je ovo jedini podatak koji je MUP uspeo da sazna od pretučene žene, s obzirom da ona jedva može i da govori. Inače, sumnja se da su mladići bili izritirani time što je tražila stvari po kontejneru.

Mileva je zbog teških povreda hitno prebačena na Odeljenje niške hirurgije, a po rečima dr Stanislava Tadića, direktora ZC Zaječar, unesrećena žena je u veoma teškom stanju.

“Pacijentkinja je odmah zbrinuta na odeljenju hirurgije, a njeno dalje lečenje nastaviće se u Nišu. Njoj je slomljena nosna kost, jagodične kosti, čeona kost i ima povrede ugnječenja i poderotina po celom telu”, rekao je dr Tadić.

Iako bez podataka o napadačima i bez svedoka, policija intenzivno traga za počiniocima.

(B92, Bor030)