U petak drugi protest #1od5miliona u Boru

2
1080

Drugi protest građana pod sloganom “Jedan od pet miliona” biće održan u petak, 25. januara u Boru, najavljeno je na društvenim mrežama.

Šetnja se u Boru organizuje kao podrška protestima u Beogradu koji se svake subote održavaju pod istom parolom.

Sve je više gradova u kojima se organizuju građanski protesti sa opštim zatevima za “poštene izbore, pravnu državu, slobodne medije i institucije u službi naroda”.

Inicijatori protestnog skupa u Boru traže i da se Dom kulture vrati građanima Bora, da se kaže istina o prodaji RTB-a i slobodu medija.

Prošlog petka se više stotina demonstranata okupilo oko 18 sati na platou Doma kulture odakle su krenuli u šetnju ulicama Moše Pijade, Kralja Petra Prvog do Tržnog centra Kocka i nazad ulicama Zeleni bulevar i Moše Pijade do Doma kulture.

Očekuje istovetan plan i ovog puta. Nije poznato hoće li se građanima neko obratiti.

Protest je podržao gradski odbor Saveza za Srbiju u Boru.

2 KOMENTARA

  1. PA ZAŠTO ŠETATE — VIDLA ŽABA DA SE KUJU KONJI PA PODIŽE I ONA NOGU — . U BORU ZAVLADAO MIRKOVIĆEV UVLAKAČ I DOK JE ON ŠAMARAO LJUDE SVI STE ĆUTALI A SAD JAK ŠTIH ŠETAMO. DOBRO MOŽDA STE I UPRAVU ALI JA NERAZUMEM.

  2. PA GDE STE DUŠEBRIŽNICI BILI KAD JE RTB PRODAT KUPRUMU PA KAD JE MUZIČAR IZNOSIO PETI PRIMERAK UPLATE A MANGUPI PREDUZEĆE STAVILI POD HIPOTEKU PA KAD NE PLATE DRUGU RATU UZIMAJU GA DŽABE A VI SAD STRUČNJACI DA PREGLEDATE KAKO JE PRODATO PREDUZEĆE RTB. ONAJ KO IMA NEKAKAV OBRAZ MALO BI SE I POSTIDEO

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here