U ponoć počinje izborna tišina

3
274

U Srbiji večeras u ponoć počinje izborna tišina uoči parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora, koja će trajati do nedelje 21. juna u 20 sati, kada se zatvaraju biračka mesta.

Tokom izborne tišine zabranjena je izborna propaganda, održavanje predizbornih skupova na javnim mestima i objavljivanje procene izbornih rezultata.

Na biračkom mestu i na 50 metara od biračkog mesta zabranjeno je isticanje simbola političkih stranaka i drugog propagandnog materijala.

Ako se ta odredba ne poštuje, birački odbor se, po zakonu, raspušta, a glasanje se na tom izbornom mestu ponavlja.

Birači će na parlamentarnim izborima moći da glasaju za 21 listu, a Republička izborna komisija dužna je da zvanične rezultate saopšti najkasnije do 25. juna u 20 časova.

Pravo glasa na predstojećim parlamentarnim izborima u Boru ima 42.229 glasača. Na dan glasanja biće otvoreno 47 biračkih mesta, koja se nalaze na nepromenjenim lokacijama u odnosu na prethodne lokalne izbore održane 2018. godine.

(Bor030 / FoNet)3 KOMENTARA

 1. Svi izbori ,stranke ,predizborne ji postizborne koalicije, vlasti ,funkcije……..su vazni…ali PROLAZNI…
  Dok su GEOSTRATESKI KORIDORI VECNI….😃
  Pa zato … u punom skladu sa izbornom tisinom …jer TEMA NEMA VEZE NI SA OVIM IZBORIMA SADA… KAO NI SA NA HILJADE BUDUCIH IZBORA…..opusteno i hiruski precizno … da nastavljamo sa jedno bar 3000 puta VAZNIJOM temom…a to je :
  TRANSEVROPSKI (Atlanski okean-Crno more ) i INTERKONTINENTALNI (Evropa-Azija) MULTIMODALNI SAOBRACAJNI KORIDOR-ISTOK(CRNOMORDKI KORIDOR) …koji VRACA Republiku Srbiju na CENTRALNU GEOSAOBRACAJNU POZICIJU ,A TIME I NA CENTRALNU GEOEKONOMSKU POZICIJU, NA BALKANU I U JUGOISTOCNOJ EVROPI…😃 I koji je ,,KORIDOR ZIVOTA,, CITAVOG OVOG DEMOGRAFSKI,EKONOMSKI, SOCIJALNO …TOTALNO URUSENOG POGRANICNOG REGIONA REPUBLIKE SRBIJE…😃😃😃😃
  ..Dakle o GEOSTRATESKOM SAOBRACAJNOM KORIDORU REPUBLIKE SRBIJE…!!!😃

 2. .😂😂😂……izbori..? ..SVI SVE ZNAMO…i narod ce ih priznati ili nece….I ende …😃😃😃
  Bilo ih je,raznoraznih izbora, koliko god hoces i do sada ….
  I KO ih se uopsta seca posle najvise par godina …. ? 😂😂😂 I sta je bilo posle svih tih izbora….
  Da li je GRAD Bor prestao da bude zadnja stanica na putu za nigde….? Da li je Timocka krajina povezana sa Beogradom i svetom na normalan nacin primeren 21.veku…AUTOPUTEM …? Da li je CEO ovaj region Istocne Srbije od pozarevca na istok..sve do bugarske granice demografski, ekonomski,socinalno ..preporodjen…i krenuo napred…?
  Ili jos mnogo brze PROPADA I DEMOGRAFSKI NESTAJE MSKDIMALNOM BRZINOM…?.
  😃 Kakvi bre crni izbori….😂😂😂💪
  Alo …. TRANSEVROPSKI I INTERKONTINENTALNI ,,KORIDOR ZIVOTA,, ,, Istocne Srbije,, koji ce da traje do kraja vremena…. TO TEMA….. I to bi trebalo da razumeju SVI STARIJI OD 10 godina….😃 A dok su od GEOSTRATESKOG TRANSEVROPSKOG KORIDORA Republike Srbije…i u bukvslnom smislu ,,KORIDORA ZIVOTA,, citavog ovog regiona Istocne Srbije…… bitniji neki trenutni izbori ,stranke,funkcine ,vlasti…..i GRAD Bor i Borski okrug i Timocka krajina,i Istocna Srbija…gledace vecitu istu reprizu serije ,,Bela ladja ,,…😂😂😂 .Jer dok je ovaca…bice i dzempera za politikante… Naravno samo firmiranih,najboljih
  ….za elitu…😂😂 I ne moj da brinnes za izbore…NAROD BRINE…I ODLUCUJE..😃
  Brini za sopstveni ,,KORIDOR ZIVOTA,,..jer ces inace ceo zivot ziveti u gradu na kraju puta za nigde………..I Pozz.iz 🚞

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime