U prvim danima Nove godine u borskom porodilištu rođena četiri dečaka, kompanija „Tekijanka“ uručila poklon pakete

Kompanija „Tekijanka“ tradicionalno je na početku godine posetila porodilišta u gradovima u kojima ima otvorene prodavnice i majkama i bebama uručila vredne poklon pakete.

U prvim danima 2020. godine u borskom porodilištu rođena su četiri dečaka koji su od „Tekijanke“ dobili setove sa proizvodima potrebnim u prvim danima po izlasku iz bolnice.

„I ove godine smo prvoj rođenoj bebi darovali 30.000 dinara u svakoj od opština u kojoj poslujemo i pakete za sve bebe koje zateknemo u porodilištima. Srca su nam puna što možemo, ko i svake godine, da organizujemo ovu akciju“, kazala je Andrijana Stojković, direktor marketinga „Tekijanke“.

Paketi su uručeni i bebama u zaječarskom porodilištu, gde su, takođe, rođene četiri bebe (tri dečaka i jedna devojčica), dok se u drugim mestima još očekuju prve bebe.

Tekijanka je pred novu godinu podelila nekoliko stotina paketića širom istočne Srbije, a u gradu Bor je podržala akcije Mesne zajednice „Mladost”, Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Vidovdan“, Udruženja hranitelja „Vučica martija“, Udruženja „Izbor postoji“, kao i „Dedamrazijadu“ Zoološkog vrta Bor.