U prvim danima Nove godine u borskom porodilištu rođena četiri dečaka, kompanija “Tekijanka” uručila poklon pakete

Kompanija “Tekijanka” tradicionalno je na početku godine posetila porodilišta u gradovima u kojima ima otvorene prodavnice i majkama i bebama uručila vredne poklon pakete.

U prvim danima 2020. godine u borskom porodilištu rođena su četiri dečaka koji su od “Tekijanke” dobili setove sa proizvodima potrebnim u prvim danima po izlasku iz bolnice.

“I ove godine smo prvoj rođenoj bebi darovali 30.000 dinara u svakoj od opština u kojoj poslujemo i pakete za sve bebe koje zateknemo u porodilištima. Srca su nam puna što možemo, ko i svake godine, da organizujemo ovu akciju”, kazala je Andrijana Stojković, direktor marketinga “Tekijanke”.

Paketi su uručeni i bebama u zaječarskom porodilištu, gde su, takođe, rođene četiri bebe (tri dečaka i jedna devojčica), dok se u drugim mestima još očekuju prve bebe.

Tekijanka je pred novu godinu podelila nekoliko stotina paketića širom istočne Srbije, a u gradu Bor je podržala akcije Mesne zajednice “Mladost”, Škole za osnovno i srednje obrazovanje “Vidovdan”, Udruženja hranitelja “Vučica martija”, Udruženja “Izbor postoji”, kao i “Dedamrazijadu” Zoološkog vrta Bor.