U sredu sastanak Blagoja Spaskovskog sa bivšim radnicima RTB-a

2
114

Generalni direktor Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) “Bor” Blagoje Spaskovski sa saradnicima sastaće se, u sredu, 3. juna u velikoj sali Doma kulture sa svim bivšim radnicima Basena, invalidima rada druge i treće kategorije, koji još uvek imaju privremena rešenja za penziju.

blagoje-spaskovski-aa

Prvi čovek RTB-a Bor preneće lično informacije od značaja ljudima koji još uvek imaju privremena rešenja i umanjene penzije.

Skup je zakazan za 17 sati i otvoren je za sve koje ova tema interesuje.

2 KOMENTARA

  1. Jeli ima neko normalan da veruje ovom majmunu i bitangi. Taj kad bi mogao oteo bi vam i suze iz oka kada bi mogao, pogotovu radosnice. Šta on ima sa penzionerima invalidima, ako su oni invalidi rada, on je invalid u glavi. Nemojte mu ništa verovati. On vas je toliko puta prevario i izlagao, a vi tražite pomoć od njega.

  2. Penzija . To je kao zaradjeno . Vise ne ides u firmu a legne ti lova dva puta mesecno .i onda setas zdravo zivis i zajebes monetarni sistem.Radio si sad si penzoss i primas penziju narednih 50 godina .Na zalost za mnoge koji tek treba da dodju do penzije ….mrka kapa …planovi elite globalista je da vam pokupuju organe na reciklazu i kraj ….kakva penzija kakvi bakraci …

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime