U udesu kod borske Fabrike bakarne žice poginuo Tomislav P.

9
57

Na magistralnom putu Bor – Zaječar, kod borske Fabrike bakarne žice, sinoć se oko 22 sata dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice nastadalo, dok je šest osoba, od kojih troje dece, povređeno.

Ostaci opel astre kojom je upravljao nastradali Tomislav P.

U udesu koji se dogodio nadomak Bora poginuo je Tomislav P. (1958), koji se upravljajući automobilom “Opel Astra” sudario sa mini-venom “Opel Zafira”, za čijim se volanom nalazio Mahmut M. (1979).

Od siline zadobijenih povreda vozač “Astre” je preminuo na licu mesta, dok su povređene osobe iz “Zafire” zbrinute u borskoj bolnici.

9 KOMENTARA

  1. DUBOKO SAUCESCE PORODICI. JOS JEDAN BORANIN JE TRAGICNO NATRADAO za samo par dana…. SRBIJA IMA ,,RATNE GUBITKE,, U SAOBRACAJU…POTPUNI UZAS….POSEBNO ISTOCNA SRBIJA…OSNOVNI UZROK SU KATASTROFALNI PUTEVI…POSEBNO U ISTOCNOJ SRBIJI…ZATO CEMO NAPRAVITI POZNATI KORIDOR KOJI PROLAZI PORED BORA…JER BEZ NJEGA NI BOR NI CITAVA ISTOCNA SRBIJA….U EVROPI ,U 21 VEKU….NISU CAK NI B E Z B E D N O povezani…. ni medjusobno…ni sa BG sa ostalom Srbijom….. a kamoli li sa EVROPOM… SA DECENIJSKIM PONIZNIM STRAHOM LOKALNIH TIMOCKIH NAROCITO BORSKIH ,,VELIKIH AUTORITETA,,…TA NAJVECA PREPREKA ZA RESAVANJE OVOG PROBLEMA JEDNOM I ZA UVEK…..KOJI NIKADA DO SADA A NI DANAS ,…NISU SMELI DA PISNU…. I DA TRAZE ,ILI BAR DA PODRZE, POZNATI SAOBRACAJNI KORIDOR CITAVE ISTOCNE SRBIJE, AUTO-PUT I ZELEZNICU…………………PRETVORENA JE U PRESINU…………………..JER SVI GRADJANI ISTOCNE SRBIJE I DIJASPORE ZNAJU STA JE JEDINO RESENJE…..KOJE VEC JAVNO PODRZAVAJU NOVI LOKALNI LIDERI….NPR. U NEGOTINU PREDSEDNIK OPSTINE G.MILOVANOVIC..NJEGOV KOLEGA U MAJDANPEKU G.VAGNER…NACELNIK BORSKOG OKUGA G.KNEZEVIC….NACELNIK ZAJECARSKOG OKRUGA G.PAUNOVIC ….. PREDSEDNIK REGIONALNE PRIVREDNE KOMORE ZAJECAR G.TOSIC NA STOTINE AMINISTRATIVACA ZAPOSLENIH U LOKALNIM SAMOUPRAVAMA…DA I NE GOVORIM O PRIVREDNOM SEKTORU,TURISTICKIM RADNICIMA,HILADAMA I HILJADAMA GRADJANA…..I NARAVNO LOKALNI I REGIONALNI MEDIJI CIJI JE DOPRINOS OVAKVOJ PODRSCI….ENORMAN. NIKO NIJE TOLIKO POVRSAN DA NE ZNA …KOJI,, VELIKI,, LOKALNI I REGIONALNI ,,AUTORITETI, NEDOSTAJU U OVOJ PODRSCI….,…….KOJI SU GODINAMA….I PO NALOZIMA ,,ODOZGO,,…. ALI I IZ SVOJIH OGROMNIH EGO-KONTROLORSKIH REGIONALNIH AMBICIJA…. UZALUD I GODINAMA…….. POKUSAVALI DA BLOKIRAJU RAZVOJ OVOG KORIDORA KAO…… I INFORMISANJE SOPSTVENIH GRADJANA O OVOM ZA NJIH ZIVOTNO VAZNOM KORIDORU……DANAS SU ONI TOTALNO I POTPUNO NEBITNI ZA OVAJ KORIDOR…KAO I NJIHOVA PODRSKA…..PRECIZNIJE…ONI SU AUT. NOVI PREDSEDNIK OPSTINE BOR G.PETROVIC …UPRAVO SU U PRILICI DA IZABERU SVOJU OBALU ….OVU ILI ONU…..VREME ZA RAZMISLJANJE JE PRI KRAJU….

  2. DA POMOGNEMO NEINFORMISNIMA….KOJIH VISE NEMA NI U BORU….. NI U TIMOCKOJ KRAJINI… NEDOSTAJU ONI ZBOG KOJIH BOR..JEDINI U SRBIJI…NEMA STATUS GRADA.

  3. NARAVNO…KAO I DO SADA..SVAKO IMA POTPUNO PRAVO…. DA BUDE I ZA I PROTIV TOGA ………DA BOR DOBIJE STATUS GRADA…..KAO ZA I PROTIV SVIMA POZNATOG SAOBRACAJNOG KORIDORA ISTOCNE SRBIJE KOJI PROLAZI PORED BORA,AUTO-PUT, I KROZ BOR, ZELEZNICA. SAMO ……. OD SADA MORA TO BUDE…………JAVNO. PRICA O MRAKU I PAUKOVIM MREZAMA JE ZAUVEK ……….ZAVRSENA . ENDE.

  4. Kakve blage veze ima status “grada” sa ovim?!?!?!?! STA JE BIO UZROK TOGA DA MOTI PREDJE U SUPROTNU TRAKU? Alkohol…zaspao…dosadilo mu da zivi…? Neka mu je laka zemlja, ali, niko nije presao u suprotnu traku I povredio sest ljudi jer mu je sve bilo potaman. Osim toga, kakve veze sa tim ima kvalitet puta ili status grada?/???MOLIM VAS?!?!?!?!?

  5. Potom procitajte PRETHODNI cllanak o saobracajnoj nesreci i pogibiji gospodina Abdule…….. Takodje zelim da Vam cestitam na tome sto ste PRVI OD SVIH BORANA ,u kontekstu Bora……..PRAVILNO napisali rec …….,,grad,,…….. Kao i na tome sto ste PRVI OD SVIH BORANA…..NA OVOM PORTALU A I MNOGO SIRE,u kontekstu Bora….napisali rec….. STASUS. NEBITNO JE u kom kontekstu ste ih napisali …………………Jer uvek i svuda……. tako POCINJE……. BUDJENJE i razvoj STASUSA slobodnog GRADJANINA…..Koji poznaje, trazi i zastupa svoja, u EVROPI 21.VEKA, neprikosnovena PRAVA…….

  6. Odgovor… vec je odavno napisan na ovom portalu, glasi… na raspolaganju nema VECIH. Ali BITNO je da nema drugih pitanja…I DA NEMA nikakvih DRUGIH NEJASNOCA. Odgovorom i na ovo pitanje, sa moje strane, temu smatram zavrsenom…..i SAV prostor ostaje Boranima… Da razmenjuju svoja misljenja i stvove o pitanju STATUSA SOPSTVENOG ,,GRADA,,…kao i temi poznatog saobracajnog kridora koji prelazi PORED BORA….A kako su OBA pitanja od najveceg znacaja za Borane…svi ocekujemo,, vatromet,, stavova i misljenja…kao i uvek do sada……Sto ce potvrditi i jedno najobicnije prelistavanje ovog portala u nazad…….Prazan prostor je tu i ceka ovu GRADJANSKU DEBATU BORANA….Veliki ili malim slovima….totalno je NEBITNO….Vzno je da je javna….. i slobodna. Srecno.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime