Uhapšen dok je zalivao marihuanu

2
53

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, kladovska policija će, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv dvojice svojih sugrađana, starih 33, odnosno 50 godina, podneti – krivične prijave.

Pedesetogodišnji Kladovljanin zatečen je i praktično na delu dok je u svojoj bašti zalivao marihuanu. Policija ga je uhvatila u trenutku dok je tri stabljike ove opojne droge, visoke oko metar i po, zalivao vodom.

Drugi Kladovljanin (33) tereti se da je proizvodio i prodavao marihuanu, a u njegovom stanu i drugim prostorijama koje je koristio pronađeno je i zaplenjeno pet biljaka kanabisa, težine oko 1,2 kilograma.

Ministarstvo unutrašnjih poslova u Kladovu će, u redovnom postupku, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Boru, protiv ove dvojice podneti krivične prijave, po nalogu nadležnog tužilaštva.2 KOMENTARA

  1. Ja gajim u saksiji za moje potrebe nije greh od Boga da se posadi semenka dve i da se covek bavi urbanom poljoprivredom tj urban gardening to nigde u demokratijama nije zabranjeno samo u Srbiji i ne zna se ni zasto ? A alkohola na reklamama i diskontima i to jeftinog i sumnjivog kvaliteta preliva bato neke balegare i poludare sa metanolom i olovom katastrofa.

  2. 15 poslog meseca komsija koji prolazivkroz moje dvoriste ,me je prijavio da gajim marihuanu na sta su i odreagovali,i nudevmi 4 godine zatvora,nasta nisam pristao,pa su me zatvorili. Gde je pravda ljudi,nisam ni bijo kuci celo leto,najtacnije odvpocetka aprila posao sam za beograd sa suprugom i cerkom na posao kada smo se vratili one su skoro metar porasle,sudeci mislim da je rec o divljaku,koji je sam izrastao, sudeci zbog moje prolosti da ja imam nesto sa tim.kome da se obratim za pomoc,ako neko zna . dobio sam informaciju da majdanpecka policija nije skoro nikoga uhvatila,pa montiraju mene , cista namestaljka,samo da bi oprali sebe nista mi nisu uzeli u obzir ,cista namestaljka

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime