Uhapšen policijac u pokušaju iznude

4
69

Jedan policajac interventne jedinice iz Bora uhapšen je zbog pokušaja iznude 3.000 evra, saznala je u utorak agencija Beta.

policija-pokrivanje

U pokušaju iznude je učestvovalo i više ljudi koji nisu pripadnici policije i u toku je istraga. Uhapšen je policajac S. F. (27) osumnjičen da je od jedne osobe iz sela u okolini Boljevca pokušao da iznudi 3.000 evra.

Čovek od koga je iznuđivan novac obavestio je o tome policiju koja je osumnjičenog uhapsila nakon predaje novca.

Policajca iz Bora je uhapsila zaječarska policija na teritoriji te opštine i njemu je određen pritvor.

(Beta)

4 KOMENTARA

  1. Bravo bravo,ali vrlo smesno,sta bi da malo pohvatate one sto treba,prvo njegovog sefa,da ga ne imenujemo,P.A sta je sa njma sto vec imaju mnogo veci dosijeje nego sto treba,to cutite,sta je sa njma,oni se izvukli i sada se prave posteni…do pre rata nije imao pas za sta da ih ujede a sada voze i imaju svasta,da nisu mozda od palte zaradili,to se kaze u narodu ,,prica nam kurva o postenju,,pogledaj te malo osvrnite se i nemoj ove budalastine da nam kazete,,,ko sme da pisne o tome,,,hvataju pilicare neduzne da bi oprali svoj smrdljivi ves…strasno…svi stanovi im se vode na neke babe i dede,a ppogotovu automobili…kjojih cuva i ko stojin iza njih neko sto je jos veci lopov i kriminalac,ovaj neduzni i zato najebao posto im mozda nije rekao i nije znao da treba sa njima da podeli koju banku…o none none…..

  2. Borska policisë sprovodi zakon nad pstenim narodom ko amerika demokratiju,njima su naj bolji prijatelji novopeceni biznismeni….hahah…zmano i koji su….samo vidi te sa kim se druze javo ili tako reci skrivno malo teze….jadni avganistanci kada su prolazili nasu zemlju …….ko je davao dojave gde nema kontrole…..nasi su bili i to posteni policajci….to se nezma a u stvari nikomne sme da prica,,,,šteta što nas izmučen narod ne prodaje toalet paipr jel bi svi bili bogati…..hahah…znao onaj koji cita sta ja kazem….i svi cutimo….ranije su ugledni i posteni bili profesori,inzinjeri,rudari u jami …a sada su to novo peceni biznismeni.policajci i druga rasa slicna…odnosno lopovi to vam sve isto…..a da zaboravi sam svi oni imaju nekog dedu,babu daleku strinu koja im ostavila nesto pa sada imaju svasta……

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here