Uhapšeni sa manjom količinom marihuane: Dvojici pritvor do 30 dana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu, u tri odvojene akcije, uhapsili su trojicu Negotinaca, osumnjičene da su proizvodili i prodavali marihuanu.

Policija u Negotinu uhapsila je I. S. (38) kod kojeg su pronašli 2,52 grama marihuane, a još oko dva grama u vikendici u kojoj osumnjičeni živi.

Marihuanu je krio u paklici cigareta, a sakrio je i 23 tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, koje je policija, takođe, pronašla.

Uhapšen je i izvestan tridesetšestogodišnji muškarac kog koga je policija u rutinskoj kontroli pronašla manju količinu marihuane u torbici. On je zaustavljen dok je u negotinskom obližnjem vikend naselju vozio “opel zafiru”.

U istom naselju policija je zaustavila i M. M. (22), dok je vozio skuter, i kod njega, u paklici cigareta, pronašla 3,2 grama marihuane.

Po nalogu nadležnog tužilaštva osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, i oni su uz krivičnu prijavu, kojom se terete da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, privedeni tužiocu.
Sudija za prethodni postupak I. S. i M. M odredio je pritvor do 30 dana.