Ujedinjena opozicija Bora: Borani, podržite našu listu ako želite da se Bor promeni

Koalicija „Dragan Marković – Ujedinjena opozicija Bora” oko koje su okupljeni Narodna stranka (NS), Demokratska stranka (DS), Vlaška narodna stranka (VNS), stranka Zajedno za Srbiju (ZZS) i Udruženje građana „Borani se pitaju” održala je konferenciju za medije na kojoj su se obratili biračima u poslednjoj nedelji predizboren kampanje.

Nosilac liste „Dragan Marković – Ujedinjena opozicija Bora”, Dragan Marković obratio se građanima Bora sa molbom da podrže ovu listu ukoliko žele da se Bor promeni.

„Pre četiri godine smo rekli šta će se desiti ako ova aktuelna vlast bude vladala Borom. Vi znate šta se desilo i šta se dešava. Da ne bismo sada pogrešili svi mi zajedno, apelujem na vas da podržite našu listu da bismo promenili Bor, sačuvali sela, spasili javni sektor, da bismo izgradili bolnicu, kao što smo obećali. Ako želite da se budžetska sredstva troše namenski, po prioritetima, da nema popločavanja svake druge godine, da se asfaltiranje vrši kvalitetno, da se ne gradi šoping mol, već da se sačuvaju sportski tereni i izgrade novi. Verujem da ste dovoljno sve nas upoznali i zato tražim vaše poverenje u ime liste koju predvodim da bismo imali odgovornu vlast, da biste i dalje imali istinu sa naše strane i da bi pravda zavladala Borom. Bićemo odgovorni, ali vas molim da zajedno ovo odradimo 3. aprila i da od 4. aprila pa nadalje vratimo Bor onima kojima treba, a to su Borani i naša budućnost”, poručuje Marković.