Ujedinjena opozicija Bora: Od nove vlasti ništa novo

Ujedinjena opozicija Bora sazvala je konferenciju za medije na kojoj su govorili o problemima u gradu Boru.

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Boru, Dragan Marković, najavio je osnivanje odborničke grupe Ujedinjene opozicije Bora u gradskoj skupštini i dodao da od nove vlasti nisu videli ništa novo, te da su to sve stara obećanja.

„Javno komunalno preduzeće „Toplana”, za koju je, što kroz kredit Javno stambenog, što kroz subvencije od preko 600 miliona, izdvojena oko milijara dinara, je u katastrofalnom stanju. Šta će biti sa javnim sektorom, to samo Bog zna. Nema rešenja ni za JKP „3. oktobar” gde se takođe pojavljuju naznake nečega što se zove javno-privatno partnerstvo. Videćemo kako će se rešiti situacija sa najavljenom reciklažnim centrom, kao i sa regionalnom deponijom Halovo”, kaže Marković.

On je dodao da za Ujedinjenu opoziciju Bora vlast, pre svega, predstavlja odgovornost i obavezu, te da je ubeđen da će vrlo brzo doći do novih izbora.

„Ako je neko davao predloge prethodnih godina za dopunu dnevnog reda, pojedinih tačkaka koje se tiču boljeg života građana Bora i istine koja se krije od građana, onda je to Ujedinjena opozicija Bora”, ističe Marković.