Ukraden heroin iz sefa policije u Boru: Uhapšen radnik Policijske uprave

2
399

Zbog osnovane sumnje da je iz policijskog sefa ukrao dva kilograma heroina uhapšen je Boranin I.M. (34), zaposlen u ovdašnjoj Policijskoj upravi. Policija je uhapsila i Boranina D.S. (27) i Novosađanina S.S. (32).

I.M. se tereti da je ukrao iz metalnog sefa oko dva kilograma heroina i prodao ga D.S za 2.000 evra. Ovaj je, međutim, kilogram ovog narkotika prodao izvesnom dvadesetogodišnjem muškarcu za 4.000 evra.

Deo heroina, oko 302 grama, ukradenog iz policijskog sefa, pronađeno je u akciji novosadske policije decembra prošle godine, u stanu Novosađanina Ž.R. koji tada uhapšen.

D.S. i S.S. se terete da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv dvadesetogodišnjeg muškarca, koji je kupio heroin od uhapšenog Boranina, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

I.M. je uhapšen u akciji Sektora unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova i Policijske uprave u Boru u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru.
Osumnjičenima je, navode u MUP-u Srbije, po nalogu nadležnog tužioca određeno zadržavanje do 48 sati.

2 KOMENTARA

  1. Male plate, veliki prohtevi, a snalažljivi mladi ljudi i ete belaja. Ovde sebičnost nije bila prisutna, svi su zaradili po koju sumu evrića. Šta sada, za šest meseci, kada je krađa nastala, narkotici potrošeni, pare utrošene i zakon je zakon. Kao što se vidi, više i policija nije sigurna u sebe?

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here