URS: Glas za URS – glas protiv solidarnog poreza

0
36

Politika Ujedinjenih regiona Srbije je politika protiv štednje i solidarnog poreza, poručili su lideri ove stranke na nedavnim obraćanjima građana.

mladjan-dinkic-02

“Glasajte za Ujedinjene regione Srbije, jer to je glas protiv stezanja kaiša. To je glas protiv solidarnog poreza. Ali to je glas za investiranje, za izgradnju novih fabrika i zapošljavanje, za veći budžet za poljoprivredu, za finansijsku pomoć majkama za svako novorođeno dete i za besplatnu užinu deci u školama. Za to se mi zalažemo – da živimo, a ne da životarimo, da nam bude život zdrav kao ova crvena jabuka, srpska jabuka. Ona će biti simbol naše pobede protiv politike stezanja kaiša, jer želimo da građanima Srbije omogućimo da rade i da žive kao sav normalan svet”, rekao je Mlađan Dinkić, predsednik Ujedinjenih regiona Srbije.

On je prilikom nedavnog boravka u Boru istakao da je država u prethodnom periodu štedela, nikada ne bi uložila 200 miliona evra u Rudarsko-topioničarski basen (RTB) “Bor”.  

Govoreći iz perspektive lekara, Mirjana Milošević, kandidatkinja za odbornicu u borskom parlamentu ispred URS-a, istakla je da solidarni porez koji je sadašnja vlast uvela predstavlja veliki namet za lekarsku struku.

Mirjana Milošević
Mirjana Milošević

“U URS-u smatramo da se nametanjem ovakvih poreza, dodatno opterećuje kako sam narod, tako i cela država. U početku će možda i biti priliva u republički budžet, ovakvim nametima,  međutim time se smanjuje kupovna moć svih nas, na indirektan i direktan način se slabe sve ostale grane neprivredne i privrede, tako da se bojimo da će ovakva ekonomska politika dovesti do kolapsa državne kase, a samim tim, možda, i do grčkog scenarija.

Verujemo u politiku koja se protivi stezanju kaiša, koja će pokušati da oporavi ovu i tako ugroženu privredu, za politiku koja bi osnažila, kako državni budžet, tako i svakog građana”  – kazala je Miloševićeva.POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime