Uskoro još jedan ritejl park u Zaječaru?

1
6851

Uz postojeći Capitol Park, Zaječar bi u narednom periodu mogao dobiti još jednu šoping oazu, čime bi se obogatila ponuda poznatih brendova i radnji u gradu na Timoku, a na zadovoljstvo svih ljubitelja kupovine.

Prema pisanju portala B92, kompanija IMMOFINANZ u cilju ekspanzije svog brenda STOP SHOP na teritoriji Srbije, izgradiće i otvoriti 4 nova ritejl parka u Zaječaru, Leskovcu, Šapcu i Somboru, ukupne površine 28.200 kvadrata.

Kako se ističe, zaključivanje posla očekuje se u prvom kvartalu 2021. godine, a sve zainteresovane zakupce očekuje novih par hiljada kvadrata poslovnog prostora u Zaječaru, namenjenog trgovini i ugostiteljstvu.

Inače, STOP SHOP ritejl parkovi trenutno posluju u Čačku, Nišu, Valjevu, Lazarevcu, Vršcu, Požarevcu, Smederevu, Subotici, Borči i Sremskoj Mitrovici. A izuzev Srbije, brend je prisutan i u Austriji, Sloveniji, Slovačkoj, Češkoj, Poljskoj, kao i u nekim zemljama regiona.

(B92 / Bor030)1 KOMENTAR

  1. Ene , u Zajecar jos jedan.A u Bor nidje.
    A opstina sto ne dade smjestaj onima Romima na izlaz iz grada i tu napravi nekaki tender ne bi li se tako privukli investitori da tuda naprave jedan ogroman trgovinsko zabavni centar kakav dolikuje ovom zaboravljenome gradu.
    Pa sad sa dolaskom Zijina , Bor ce samo da se razvija .Trebace za nove radnike stanovi da ih kupe i tu imaju porodice.
    A trebace i svakako jedan shoping mol tu dje sam reka.Preko puta Dom zdravlja.Sa podzemnim prolazom ispod raskrsnice.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime